fbpx

Bianca Dragusanu, Adrian Minune, Adi de la Vâlcea, Alex Velea și Antonia, petrecere fără reguli, în plină pandemie! Poliția a intrat peste ei! Detalii șocante

Bianca Drăgușanu a uitat de tot și s-a distrat de minune la o petrecere fără reguli de distanțare socială!

În urmă cu doar o seară, Bianca Drăgușanu s-a distrat de minune într-un club din Capitală. Frumoasa blondină a uitat de tot și nu a țint cont de nicio regulă de distanțare socială.

Ba chiar mai mult, pe contul său de socializare, vedeta a postat imagini cu ea de la petrecere fără restricții, în timp ce dansează și se simte bine alături de un manelist celebru.  

Bianca Drăgușanu, petrecere fără restricții

La data de 6 februarie, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că într-un club din București se desfășoară o petrecere privată, mai exact un botez.30 de persoane au fost identificate și sancționate contravențional pentru că nu respectau regulile de distanțare socială.

„La data de 06 februarie în jurul orei 23.30, Secția 1 Poliție, a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club, din zona sa de competență teritorială, are loc o petrecere privată, respectiv botez.

Polițiștii, împreună cu jandarmi, au identificat și sancționat contravențional cu amendă 30 de persoane. Cuantumul sancțiunilor se ridică la 153.000 de lei. De asemenea, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu suma de 10.000 lei.”, au declarat surse din poliție pentru WOWbiz.

Se pare că printre persoanele care au luat parte la botez se află Bianca Drăgușanu, Adrian Copilul Minune, care a întrețintut atmosfera toată seara și Andrei Versace. Chiar și pe rețelele sociale au apărut mai multe imagini, în care frumoasa blondină se distrează de minune și dansează alături de manelist. De asemenea, diva s-a bucurat de mâncarea extrem de bună, dar și de băuturile fine. 

Din ultimele imagini postate pe Internet, ne putem da seama cu ușurință că Bianca trece printr-o perioadă extrem de frumoasă, ținând cont de faptul că anul trecut nu a fost unul chiar atât de bun. Ba chiar mai mult, urmează să fie mireasă pentru a treia oară, ceea ce înseamnă că bucuria este enormă pentru frumoasa blondină! 

Alex Velea și Antonia au petrecut fără să țină cont de reguli

De asemenea, tot în aceeași seară, 6 spre 7 februarie, în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul secției 17 de Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că într-un club se desfășoară un eveniment privat. Printre cele 32 de persoane regăsite în localul respectiv se afla și cuplul minune Antonia-Alex Velea, dar și Puya. Toate persoanele au fost sancționate și invitate să părăsească locația.

„În noaptea de 6 spre 7 februarie a.c., în jurul orei 02.00, Secția 17 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club din zona de competență se află în desfășurare un eveniment privat. Polițiști ai Secției 17 sprijiniți de polițiști de la Secția 19 au depistat 32 persoane în clubul respectiv. Toate persoanele prezente au fost legitimate și invitate să părăsească locația, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 14.500 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată organizatorul a fost sancționat cu suma de 2000 de lei”,  au declarat surse din poliție pentru WOWbiz. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.