fbpx

Când s-au despărțit, de fapt, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu?! Anunțul neașteptat al actorului: „La ea stau de…”

În urmă cu doar câteva zile, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu anunțau faptul că au decis să meargă pe drumuri diferite, după o relație de mai bine de nouă ani de zile. Cu toate acestea, se pare că ruptarea dintre cei doi actori a avut loc în urmă cu mai mult timp. 

De cât timp sunt despărțiți Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu?!

Vlad Gherman a decis să pornească într-o nouă aventură, singur, fără a o avea alături de fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu. Astfel, actorul cunoscut din Pariu cu viața a decis să își facă un vlog, în care își va filma fiecare moment important din viața lui. 

În urmă cudoar câteva minute, pe contul său de Youtube, Vlad a postat un videoclip în care vorbește despre despărțirea de fosta lui iubită. Însă, ceea ce ne-a atras atenția este faptul că tânărul a declarat fatpul că el și Cristina s-au despărțit, în realitate, în urmă cu două săptămâni. De atunci, acesta locuiește ba la sora lui, ba la vărul său. 

Totodată, vedeta de televiziune recunoaște faptul că despărțirea l-a afectat destul de tare. Într-o perioadă destul de scurtă de timp, acesta a slăbit aproximativ 7 kilograme. Chiar dacă trece print-o perioadă destul de dificilă, Vlad îi mulțumește lui Dumnezeu pentru oamenii din viața lui. 

”Am slăbit 7 kilograme.La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. Este o experiență interesantă sincer și extrem de benefică pentru mine. Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta.”, a declarat Vlad Gherman pe canalul său de YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.