fbpx

Cum arăta Cristina Pucean înainte de operațiile estetice.

Dansatoarea maneliștilor, imagine rară din copilărie! / FOTO

Cristina Pucean are mii de fani în toată țara, cât și în străinătate, dar deși se laudă cu atât de mulți admiratori, puțini dintre ei știu cum arată celebra blondină înainte de a apela la operațiile estetice. Și tocmai pentru a le satisface această curiozitate internauților, dansatoarea maneliștilor le-a împărtășit o imagine rară cu ea din copilărie. Iată cât de mult s-a shimbat vedeta!

Cristina Pucean nu mai are nevoie de nicio prezentare. Talentul ei artistic au făcut-o cunoscută în toată România, astfel că nu există fan al manelelor sau a muzicii de petrecere care să nu fi auzit măcar o dată de ea. Așadar, prin mișcările ei de felină reușește să le încingă imaginația tuturor bărbaților, indiferent de eveniment. Și asta nu e tot! Blondina este și de o frumusețe ieșită din comun, aspect pentru care a recunoscut că a apelat și la medicul estetician.

Cristina Pucean, imagine rară înainte de a apela la operațiile estetice

Dansatoarea maneliștilor și-a câștigat așadar fanii și prin firea ei transparentă. Cristina Pucean le-a recunoscut așadar admiratorilor de pe rețelele de socializare ori de câte ori a făcut o vizită la medicul estetician, micropigmentarea la nivelul sprâncenelor fiind doar una dintre intervențiile pentru care a optat. Însă cea mai vizibilă schimbare este de departe implantul mamar, silicoanele blondinei ieșind de fiecare dată în evidență.

Cum arăta blondina în copilărie

De curând, Cristina Pucean le-a făcut o mare surpriză fanilor, dezvăluindu-le cum arăta înainte de toate aceste intervenții. Focoasa vedetă a postat o imagine de colecție cu ea de când era mică, iar schimbările sunt vizibile cu ochiul liberi, cu precădere culoarea părului, diva fiind acum blondă, iar la acea vreme brunetă.

Ce e cert este că dansatoarea maneliștilor este cochetă încă din copilărie. În imagine se poate vedea că vedetei îi plăcea să se dea cu ruj, dovadă că avea grijă încă de pe atunci de aspectul fizic.