fbpx

Cum se va numi fetița Ginei Pistol și a lui Smiley?

Cei doi au ales un nume special

Gina Pistol a născut o fetiță sănătoasă tun, iar Smiley este cel mai fericit și mai emoționat tătic din showbiz-ul românesc. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară, iar în ultimele luni au făcut pregătiri la foc continuu pentru ca totul să iasă așa cum și-au dorit, iar micuței lor să nu îi lipsească nimic. Iată ce nume au ales cei doi pentru fetița lor!Anul trecut, Gina Pistol și Smiley au anunțat că vor deveni părinți, iar mii de fani i-au felicitat și s-au bucurat pentru ei. În această după-amiază, cântărețul a făcut anunțul mult așteptat pe Facebook, împărtășind cu admiratorii lor faptul că de astăzi este tătic.

Gina Pistol a dezvăluit la ce nume s-a gândit pentru fetiță

Puțini știu, însă, care este numele adevărat al lui Smiley. Pentru că, de cele mai multe ori, artistul se prezintă cu numele de scenă, unii fani nu îi cunosc numele din buletin. Ei bine, numele real al lui Smiley este Andrei Tiberiu Maria.

Într-un videoclip postat de Gina Pistol pe rețelele de socializare, cei doi au discutat și despre numele fetiței lor, iar prezentatoarea TV a afirmat hotărâtă că fetița se va numi ”Regina”, deoarece se potrivește cu numele de familie al ei, implicit al tatălui său, Maria.

„Vreau să ne numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria. Asta e gluma mea preferată. De ce nu? Are și puțin de Gina în el”, a afirmat atunci vedeta.

Pe de altă parte, Smiley și-a arătat dezacordul și a spus că nu este de acord cu un astfel de nume, deși potrivirea ”Regina Maria” nu sună atât de rău.

„Nu, nu o să o cheme așa, stați liniștiți”, a declarat artistul.

Rămâne de văzut dacă Smiley a decis să îi dea sau nu o șansă acestui nume și cum au decis cei doi să o numească pe fetiță, după ce de mai multe ori s-a zvonit că unul dintre numele bebelușei ar fi chiar ”Maria”.

Smiley și Gina Pistol au împărtășit vestea cea mare cu fanii

În urmă cu puțin timp, cei doi au postat un videoclip pe rețelele lor de socializare și au făcut primele declarații din ipostaza de părinți.

”Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetita noastră este sănătoasă”, a scris Smiley pe Facebook.

Mii de mesaje cu felicitări au apărut pe rețelele de socializare și din partea fanilor, care au așteptat cu sufletul la gură marele anunț. Gina Pistol s-a declarat mai emoționată ca niciodată, iar Smiley se bucură intens de prima zi în trei.


Proaspătul tătic i-a asigurat pe fani că nu există motiv de îngrijorare, deoarece Gina Pistol a născut cu bine, iar fetița a primit nota zece la naștere. Minunea lor cântărește 3,230 kg și a avut 51 de cm lungime.