fbpx

Drama neștiută a lui Liviu Vârciu.

Concurentul de la Te cunosc de undeva a pierdut cea mai dragă ființă într-un accident auto!

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Vesel și cu zâmbetul pe buze, fanii l-au îndrăgit din prima clipă. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu drama sa. În urmă cu aproape 12 ani, concurentul de la Te cunosc de undeva a trecut prin cel mai dificil moment din viață, după ce a pierdut cea mai dragă ființă.

Liviu Vârciu, iubitul Andei Călin, este fără doar și poate unul dintre cei mai veseli și plini de viață bărbați din showbiz. Mereu cu zâmbetul pe chip, artistul lasă de înțeles că totul este doar lapte și miere în viața sa.

Este cunoscut și iubit de o țară întreagă, are o familie superbă și trei copii, ce să mai, Liviu Vârciu se bucură de viața la care a visat mereu. Cu toate astea, îndrăgitul concurent de la Te cunosc de undeva are o mare durere în suflet. Puțini sunt cei care știu, însă în urmă cu aproape 12 ani, Liviu Vârciu a pierdut cea mai importantă ființă din viața sa.

În urma unui accident devastator, concurentul de la Te cunosc de undeva și-a pierdut fratele

Nu multă lume știe, dar Liviu Vârciu a avut un frate, Ionuț Vârciu, care s-a stins din viață la vârsta de 30 de ani. Din păcate, tânărul a murit în urma unui accident grav, care a avut loc în localitatea Ovidiu.

Ionuț Vârciu se afla la volanul mașinii sale, iar la un moment dat, într-o curbă, acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat. Din păcate, fratele lui Liviu Vârciu și-a pierdut viața. Tragedia l-a schimbat complet pe îndrăgitul artist, care a vorbit în urmă cu mai mult timp despre pierderea suferită.

Liviu Vârciu spunea atunci că regretă că nu a petrecut mai mult timp cu fratele său, dar și că nu și-a ajutat familia mai mult decât ar fi putut.

„Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în L.A și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu”, a spus Liviu Vârciu, în urmă cu mai mult timp, potrivit Viva.

În urma fratelui său a rămas un băiețel, care avea doar un an când tatăl său s-a stins. Chiar dacă anii au trecut, Liviu Vârciu a rămas foarte apropiat de nepoțelul lui, pe care a încercat să-l ajute mereu cum a putut mai bine.