fbpx

Fiul secret al lui Jean de la Craiova! Ce s-a ales de Alex după ce manelistul a rupt legătura cu mama lui? Dezvăluiri exclusive

Jean de la Craiova și Vali Vijelie sunt buni prieteni și au ceva în comun: fiecare are un copil făcut ”accidental” în tinerețe.

Vali Vijelie a vorbit recent despre fiul său ”din flori”, la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, însă puțină lume știe că și Jean de la Craiova are un băiat care acum are 31 de ani și care nu este din relația cu soția lui.

Jean de la Craiova a devenit bunic

Alexandru, fiul lui Jean de la Craiova poartă, totuși, numele manelistului, însă acest lucru nu l-a ajutat prea mult în viață. Tânărul a încercat să-și facă singur un viitor și să-și poarte de grijă fără să se gândească prea mult la tatăl său celebru. Alex Dumitrache s-a căsătorit și a devenit tată, făcându-l automat bunic pe Jean.Până recent, el a lucrat ca ospătar la o terasă în centrul vechi.

Jean de la Craiova a mai păstrat legătura cu fiul lui și l-a mai ajutat din când în când cu bani, însă nu a devenit atât de apropiat de acesta încât să-l și viziteze prea des.

„A fost o relatie acum 28 de ani. Imi pare foarte rau, mi-aș dori să se faca bine si să aud ca este sănătoasă.Este mama băiatului meu și sincer îmi pare rău să aud asta (mama lui Alex era bolnavă, n.r.). Eram adolescenți. Eram micuți. Eu am păstrat legătura doar cu băiatul. Este mama copilului meu, ne-am mai întâlnit la botezul nepoatei. Ea era într-un colț cu familia. Nu am schimbat priviri sau vorbe”, a declarat Jean de la Craiova cu câțiva ani în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.