fbpx

„Home Alone” aniversează anul acesta 30 de ani. Șase lucruri pe care probabil nu le știai despre cel îndrăgit film de Crăciun

Au mai rămas mai puțin de 50 de zile până la Crăciun și ne pregătim cu spor pentru sesiunea de urmărit filme în pijamale, cu o cană de ciocolată caldă alături. Cu siguranță, de pe listă nu va lipsi nici „Home Alone”, care anul acesta aniversează 30 de ani de la lansare.

Acesta a fost filmul de Crăciun cu cele mai mari încasări din toate timpurile, la nivel mondial, până anul trecut când „The Grinch” i-a luat locul. Și aceasta este doar una dintre curizoitățile pe care probabil nu le știai.

Află și mai multe detalii din culisele filmului de Crăciun preferat de oamenii din lumea întreagă!

În fotografia cu iubita lui Buzz era de fapt…un băiat

Regizorului Chris Columbus i s-a părut că ar fi prea crud din partea lui să-și bată joc de o fată astfel, așa că în fotografie apare chiar fiul lui, îmbrăcat ca o fată.

Tarantula a fost reală

În anul în care a fost filmat „Home Alone” CGI-ul nu era atât de accesibil precum în zilele noastre, astfel încât secvența în care o tarantulă merge pe fața lui Marv a fost cât se poate de reală. Actorul Daniel Stern a fost de acord atâta timp cât scena fost filmată dintr-o dată, fără mai multe duble. Acum nu este de mirare că țipătul lui a părut atât de real.

Rolul a fost scris special pentru Macaulay Culkin

Cascadoriile au fost destul de periculoase pentru un copil de 10 ani, așa că în locul lui a fost adus un bărbat „puțin mai în vârstă” – dar nu mai înalt – Larry Nicolas. La acea vreme el avea 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.