fbpx

Iubita lui Culiță Sterp, prima reacție după ce s-a aflat că e însărcinată în 4 luni!

Bombă în showbiz-ul românesc! Culiță Sterp urmează să devină tată pentru prima dată.

Culiță Sterp se pregătește pentru un nou pas important din cariera sa. Cântărețul a acceptat să participe la sezonul doi din competiția Survivor România. Manelistul se alătură echipei Faimoșilor și se pregătește să plece cât mai curând în Republica Dominicană. Surse aporpiate ale cântărețului au declarat în exlcusivitate pentru WOWbiz că Daniela, iubita lui Culiță Sterp, este însărcinată în patru luni. (Citeste si: Gestul incredibil făcut de Culiță și Iancu Sterp pentru un om fără adăpost! Îi construiesc o casă chiar înainte de Crăciun)

„E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”, ne-a spus, în exclusivitate, sursa citată.

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, prima reacție după ce s-a aflat că e însărcinată

Daniela este o iubită care își susține partenerul în orice decizie pe care o ia, chiar dacă asta înseamnă să fie separați pentru câteva luni bune. Cu toate acestea, ea și-a asigurat iubitul că va fi bine cât el se află în Republica Dominicană. După anunțul că ar fi însărcinată în luna a patra, Daniela a postat mai multe videoclipuri cu iubitul ei la secțiunea de stories de pe Instagram. Iubita lui Culiță Sterp a surprins câteva pasaje dintr-un reportaj cu celebrul artist. (Citeste si: Culiță Sterp este concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2. Modul în care a copilărit artistul îl va ajuta în competiție: „Am stat fără mâncare”)

„Bunătatea ta, unul dintre lucrurile pe care le iubesc cel mai mult la tine. Bravo!”, a scris Daniela, în dreptul videoclipurilor.

sursa:Wowbiz.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.