fbpx

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au mărit familia!

Anunțul surprinzător al actriței: „De azi sunt mamă” / FOTO

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt în culmea fericirii, după ce și-au mărit familia! Actrița a dat marea veste pe rețelele de socializare și și-a luat fanii prin surprindere cu ultimele noutăți din viața ei.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și pare că nimeni și nimic nu îi poate despărți. Actrița se simte cea mai fericită femeie alături de soțul ei și nu de puține ori sunt surprinși în cele mai romantice ipostaze. Cei doi nu doar că se iubesc nebunește, ci se și completează perfect unul pe celălalt, iar relația lor este una de invidiat.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au mărit familia

Ei bine, actrița se pare că și-a dorit de ceva vreme să treacă la pasul următor în viața ei și să schimbe ceva. Astfel Oana Zăvoranu și-a luat fanii prin surprindere cu un anunț complet neașteptat, spunând pe rețelele de socializare că a devenit… mamă. Artista și soțul ei au declarat că sunt părinții unui „copil” mai… atipic, fiind vorba despre un bolid nou-nouț, a cărui valoare se ridică la o sumă fabuloasă de zeci de mii de euro.

Am ajuns acasă după o zi extraordinar de tare, în care l-am cumpărat pe Boss. De azi sunt mama lui Boss, Bossulica șefă. A venit un nou membru al familiei, pe care îl iubim. Ne face viața confortabilă și luxoasă.”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Vedeta și soțul ei sunt extrem de încântați de ultima lor achiziție, iar bolidul de lux este printre cele mai de fiță modele de pe piață. Oana Zăvoranu și-a obișnuit deja fanii cu stilul de viață scump și opulent, iar noua sa mașină se ridică la standardele dorite de ea. Astfel cei doi soți consideră deja că noul bolid este ca și „copilul” lor, oferindu-i toată grija și atenția.

Ba mai mult, seara trecută a fost prilejul perfect să scoată noua achiziție „în lume” și s-au plimbat cu mașină toată prin oraș, testând toate funcțiile autoturismului. Oana Zăvoranu a postat primele imagini cu aroganța făcută și s-a mândrit în fața internauților cu „Boss-ulică”. Atât ea, cât și Alex Ashraf au trecut la volanul noului Mecedes, încântați de puterea și eleganța lui.