fbpx

RALUCA ȘI PEPE AU DIVORȚAT AZI LA NOTAR: “ACTE! NU E AȘA SIMPLU”.

E oficial! Începând de azi, 8 februarie 2021, Pepe și Raluca nu mai sunt soț și soție, iar actele de divorț le-au semnat în cabinetul unui notar. La scurt timp după ce s-a produs despărțirea și din punct de vedere legal, cântărețul a oferit declarații în cadrul cărora a făcut câteva precizări despre acest subiect, dar și despre fetițele sale, Maria și Rosa Alexandra.

Raluca și Pepe au divorțat astăzi la notar

În vârstă de 28 de ani, Raluca și Pepe, care are 41 de ani, au divorțat astăzi la un notar din București. Ei s-au cununat civil în urmă cu aproape nouă ani, iar anunțul despărțirii a venit în noiembrie 2020 de la îndrăgitul artist.

“Acte! Nu e așa simplu! – (n.r.: a răspuns după ce a fost întrebat de ce a durat atât de mult) – Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a declarat Pepe după ce a semnat actele de divorț, conform spynews.ro.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi foști parteneri, averea ar urma să fie împărțită astfel: Raluca Pascu rămâne cu grădinița care estimată la 380.000 de euro, dar și cu gențile și bijuteriile ce ajung la 100.000 de euro. Iar custodia Mariei și a Rosei va fi comună.

Raluca a devenit soția lui Pepe în urmă cu opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.