fbpx

Scandal uriaș după emisiunea lui Selly! Vlăduța Lupău, pusă la zid

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste din lumea muzicii populare de la noi, iar motivele sunt lesne de înțeles: a evitat controversele, este frumoasă și talentată din plin.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste din lumea muzicii populare de la noi, iar motivele sunt lesne de înțeles: a evitat controversele, este frumoasă și talentată din plin.

Cu toate acestea, zilele trecute, pentru mulți care o urmăresc, Vlăduța Lupău a făcut o gafă teribilă și, din dorința de a ieși în evidență, a reinventat, în compania unui rapper, una dintre colindele tradiționale românești.

Și nu orice, ci colinda favorită a românilor din perioada Sărbătorilor de Iarnă, ”Steaua Sus Răsare”. Îmbrăcată ”regulamentar, cu costumul popular de care este mândră, Vlăduța Lupău a dovedit că știe muzică chiar dacă notele abordate pentru cântecul tradițional au fost ”luate” într-o stilistică modernă.

Doar că, la un moment dat, în timp ce cânta colinda, a fost acompaniată de un rapper, Azteca. Iar acest lucru a fost pus la zid de ceilalți artiști. Nu de altceva, dar rapperul Azteca, cel care a cântat în duet cu Vlăduța Lupău nu numai că nu a respectat colinda, dar a cântat cu totul și cu totul alte versuri, în stil trap, versuri care nu au nici în clin, nici în mânecă cu cântecele tradiționale. Și, în fapt, Vlăduța Lipău a cântat doar refrenul unei melodii care i-a oripilat pe alți artiști.

Prima reacție a venit din partea celebrei Carmen de la Sălciua, cunoscută și pentru respectul pe care îl acordă tradițiilor românești. ”Oricât ar avansa tehnologia… te rog, nu!”,este comentariul pe care Carmen de la Sălciua l-a postat cu privire la melodia făcută de Vlăduța Lupău și artistul de trap Azteca.

Selly însă, încântat peste măsură, a fost sincer: ”A fost cel mai tare moment de când fac eu emisiunea asta”. Iar Vlăduța Lupău, îmbrăcată în costum popular și Azteca, trap-erul alături de care a cântat erau vizibil încântați de moment.

Vlăduța Lupău e celebră în muzica populară

Vlăduța Lupău este o cântăreață de muzică populară românească  și realizatoare de emisiuni de muzică populară. Vladuţa Lupău a cântat și pentru CFR Cluj, la petrecerile pentru câștigarea laurilor de campioni, mai ales că soţul ei, Adrian Rus, a fost portar alechipei campioane. „Cânt şi la FCSB dacă mă cheamă, cânt şi la Craiova.

Fotbaliştii, să zic, de la fiecare echipă din România îmi ascultă muzica prin vestiare, autocare, când câştigă meciuri”a declarat Vlăduţa Lupău pentru as.ro. Vlăduța Lupău e născută la data de 8 martie 1991, iar primul cântec l-a interpretat la emisiunea Marioarei Murărescu, la Tezaur folcloric în anul 1995, pe când avea 4 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.