fbpx

Smiley și Gina Pistol au dezvăluit ce nume poartă fetița lor

Smiley și Gina au devenit părinți pe 9 martie, când prezentatoarea „Chefi la Cuțite” a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Acum, cei doi au dezvăluit ce nume special are copilul lor.Momentele de fericire continuă în cuplul Smiley-Gina. Cei doi au ținut legătura cu fanii prin intermediul social-media, postând numeroase imagini și clipuri. Cea mai recentă informație legată de bebeluș este despre numele pe care îl are. Gina Pistol a anunțat pe Instagram că cea mică se numește Josephine Ana Maria.Potrivit dicționarelor de nume, Josephine este varianta franțuzească a numelui Josefina sau Iosefina, forme mai des întâlnite la noi. Numele este femininul lui Iosif, originea sa este evreiască și înseamnă „Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti”.

Anterior, la scurt timp după nașterea bebelușului, Smiley le oferea fanilor detalii despre fericitul moment:Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: „Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa nostra este sănătoşa, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă 🙂

Găsiţi mai jos imagini cu noi şi emoţiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!

Săptămâna trecută, muzicianul a lansat „Până la tine”, o piesă emoționantă prin care a celebrat venirea pe lume a primului său copil.