fbpx

Tzancă Uraganul, spulberat de producătorul său, după o țeapă de 1.000 de euro! Gaby din Giulești: ”Dacă te prind, te bat! Vin peste tine”! De unde a început totul?

E scandal mare în lumea manelelor și culmea, tot din cauza lui Tzancă Uraganul.

Tzancă Uraganul a ajuns iar în mijlocul unui scandal uriaș. Manelistul ploieștean a fost amenințat cu bătaia de Gaby din Giulești, omul care l-a lansat pe Tzancă în lumea manelelor și care-l acuză pe acesta că l-a țepuit cu 1.000

Tzancă Uraganul a ajuns iar în mijlocul unui scandal uriaș. Manelistul ploieștean a fost amenințat cu bătaia de Gaby din Giulești, omul care l-a lansat pe Tzancă în lumea manelelor și care-l acuză pe acesta că l-a țepuit cu 1.000 de euro.

I-a tinut mașina 3 săptămâni și n-a mai vrut s-o cumpere

Scandalul dintre Tzancă și Gaby din Giulești a început în urmă cu o lună, atunci când Uraganul s-a arătat interesat să-i cumpere mașina fostului său producător muzical. Acesta a fost de acord să i-o dea însă nu a cerut bani ci doar să înregistreze la studioul lui 12 melodii pe care ulterior să le posteze pe Youtube pe canalul său.După 3 săptămâni în care Tzancă nu a mai dat nici un semn de viață, manelistul și-a sunat impresarul și i-a spus că nu mai are nevoie de mașină pentru că ”nu este bună”.

Gaby de la Giulești a luat mașina înapoi și trecut cu vederea inițial comportamentul lui Tzancă, însă lucrurile au degenerat în momentul în care canalul de Youtube al acestuia a fost suspendat pentru aproape două luni din cauza aceluiași Uraganul. Motivul: piesa acestuia era copiată integral după cea a unui alt cântăreț român, care a raportat canalul pentru încălcare de copyright.

Gaby din Giulești: ”Mi-ai luat banii copiilor mei”

Gaby din Giulești a rămas în acest timp fără una din prinecipalele salesurse de venit, Youtube și l-a sunat pe Tzancă să-l despăgubească. În loc să discute, ploieșteanul l-a numit ”sclav” pe fostul lui producător și i-a închis telefonul. Nervos, Gaby a făcut o serie de liveuri pe contul lui de socializare în care efectiv l-a spulberat pe Tzancă.

”Dar când erai tu în nămol, în mocirlă, de nute cunoștea nimeni și erai al nimănui, la cine apelai tu atunci? Cine era cu tine ceas de ceas, zi de zi? Prostul de Gaby! Păi cum mă, și tu îmi dai țeapă mie? Tu mie îmi dai țeapă mă, Tzancă, ești nebun? Nici nu ți-am cerut bani. Trebuia să vii să tragi câteva melodii la studio. N-ai venit să tragi!

Oricum, dacă te prind știi că te bat, nu? Să te fereacă Dummnezeu să mai dai tu ochii cu mine. Tu nu te gândești că ai casă lângă mine, aici? Stai să aud eu vreodată că ești aici, acasă. Dacă nu vin eu peste tine și îți fac mare panaramă… Ai să-mi dai banii de rușine, să nu te fac de râs! Sunt banii mei, e munca mea, mi-ai luat banii copiilor mei. La câte milioane de euro ai tu, nu puteai să-mi dai banii? 900-1.000 de euro cât mi-a oprit Youtube-ul de la melodia aia. Tu ești numai pe luat, de datorii, pe păcălit. Să nu mai râzi de Miraj”, a povestit Gaby din Giulești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.